Rask forståelse – Hvordan kjøpe fargeskiftende linser

Fargeskiftende linser blir stadig mer populære fordi de ikke bare gir UV-beskyttelse, men er også egnet for daglig bruk.Det viktigste punktet er å møte behovene til ulike grupper av mennesker, som presbyopi, nærsynthet, flatt lys og så videre.
Så, hvordan kjøpe et par gode fargeskiftende linser?
1, se på misfargingen
For tiden er markedet delt inn i basisvariasjon og membranvariasjon i henhold til produksjonsprosessen.
I daglig tale er en fundamental endring en filmendring der et kromotropt fargestoff tilsettes linsematerialet og et kromotropt middel påføres overflaten av linsen.
Misfargingen av baseendringen er på linsen, og misfargingen av membranendringen er på membranlaget på linseoverflaten.
Siden miskolingsdelen av membranlinsen er på membranlaget, er den ikke underlagt materielle begrensninger.Uansett blått lysbeskyttelse, vanlig asfærisk overflate, 1,67, 1,74 høy brytningsindeks og så videre, kan membranlinsen bearbeides til en filmlinse, og forbrukerne har et stort utvalg.

fotokromatiske linser-UK

2, ensartet farge
For tiden er filmfargeskiftende linse ensartet i prosessen med fargeendring uten fargeforskjell, så filmfargeskiftende linse har flere fordeler og bedre sliteeffekt.
3, fargestabilitet
En god kameleon vil automatisk justere fargedybden på linsen i henhold til lysendringen, og vil gå tilbake til den gjennomsiktige tilstanden innendørs, som er den samme som den vanlige linsen, for å sikre den høye transmittansen til linsen.
Farge endre hele prosessen uten følelse, sømløs bytting.


Innleggstid: 17. september 2022