Kan du virkelig noe om progressive multifokusobjektiver?

Fra enkeltfokuslinse, bifokal linse og nå "progressiv multifokuslinse", har "progressiv multifokuslinse" blitt mye brukt i anti-tretthetslinser for voksne, middelaldrende og eldre progressive linser og ungdomsmyopikontrolllinser.Så, vet du virkelig noe om progressive multifokusobjektiver?
1. Progressive multifokusobjektiver
Progressive multifokusglass er designet for å koble sammen fjern- og nærlysområdene til samme linse på en måte med gradvis dioptriendring fra fjern til nær, slik at den forskjellige lysstyrken som kreves for fjern-, middels- og nærvisning kan oppnås på samme linse.Derfor kan den effektivt løse pasientens synsbehov på forskjellige avstander fra fjern, middels og nær, for å bedre visuell regulering eller kompensasjon.

9wjFGWOlcFsf
2. Fordeler med linse
1) Utseendet til linsen er som en enkelt lyslinse, uten å se skillelinjen for gradens variasjon.Det er ikke bare vakkert i utseende, men kan heller ikke avsløre alderen til brukeren.
2) Ettersom linsegraden er progressiv, vil det ikke være noe bildehopp-fenomen.
3) Klart syn kan oppnås på alle avstander i synsvidden, og et par briller kan dekke behovene til lang, middels og nær avstand på samme tid.
4) Progressive multifokuslinser for barn kan bidra til å justere øyeposisjonen til barn med overdreven implisitt skråstilling og redusere visuell tretthet.

2022_PROGRESSIVE_DIAGRAM_ULTIMATE-v2
3. Aktuelle personer
1) Personer over 40 år som ønsker å se lang, middels og kort avstand kontinuerlig;
2) Pasienter med implisitt skråstilling på grunn av overdreven regulering;
3) Pasienter etter iOL-implantasjon.

4. Forholdsregler
1) Når du velger innfatninger for briller, bør størrelsen på innfatningene være strengt påkrevd.Passende bredde og høyde på rammer bør velges i henhold til pupillavstand.
2) Etter å ha brukt briller, når du observerer objekter på begge sider, kan du oppdage at definisjonen er redusert og det visuelle objektet er deformert, noe som er veldig normalt.På dette tidspunktet må du snu hodet litt og prøve å se fra midten av linsen, og ubehaget ovenfor vil forsvinne.
3) Når du går ned, bruk briller lavere og prøv å se ut fra det fjerne bruksområdet ovenfor.
4) Glaukom, øyetraumer, akutt øyesykdom, hypertensjon, cervikal spondylose og andre grupper anbefales ikke.bilde med progressive linser


Innleggstid: 23. februar 2022